Idź do Pearl Jam

Pearl Jam

Pearl Jam

czw. 14 lip 2022
Kraków

Otwarcie bram: Info wkrótce

Rok po przełożeniu trasy koncertowej z 2020 roku trudno jest ponownie przesunąć w przyszłość powrót na trasę. 

 

Świadomość wprowadzania szczepień na całym świecie daje dużo nadziei i Pearl Jam z niecierpliwością oczekuje dnia, w którym będą mogli ponownie bezpiecznie podróżować. W międzyczasie zespół ma nadzieję, że wszyscy zachowują ostrożność i noszą maski czekając na bezpieczne spotkanie w 2022 roku.

 

👉 Wcześniej zakupione bilety zachowają ważność na wszystkie przełożone koncerty. Fani, którzy nie mogą uczestniczyć w koncertach w nowych terminach, powinni skontaktować się z punktem zakupu biletu w celu uzyskania informacji. Członkowie Ten Club posiadający bilety otrzymają e-maila z dalszymi informacjami.


👉 Aby docenić cierpliwość fanów Pearl Jam w 
tych trudnych czasach, zespół proponuje darmową transmisję z Hard Rock Calling Festival w 2010 roku (Hyde Park, Londyn). Ten archiwalny program będzie dostępny od piątku 📍📍 2 kwietnia od godziny 20:00 ET (01:00 CET) do poniedziałku do 📍📍 5 kwietnia do godziny 23:59 ET (04:59 CET) na oficjalnym kanale zespołu na YouTube, na fanpagu Pearl Jam na Facebooku. Facebooku Pearl Jam, a także na nugs.net. Materiał składający się z 27 piosenek został zarejestrowany przez ekipę Hard Rock Calling, a nagranie zostało zremiksowane przez producenta Gigaton, Josha Evansa.

 

Wejdź na www.pearljam.com, aby uzyskać szczegółowe informacje i aktualizacje.


🖇 Dołącz do wydarzenia na Facebooku

Informacje o biletach

Sprzedaż

  • W sprzedaży!

    Sprzedaz*
    Od 335,00 zł

Występujący Artyści

Pobliskie Hotele

Informacje o wydarzeniu

Zapisz się do wydarzenia na Facebooku